Kingkilaban 28

Didieu,

Samak sahelay nyorodcod jurueun pangakuan

Yen hideungna tunduh ukur kesel nungguan baluasna ngimpi diudag barongsay

Mun enya peuting sepi,

Naha naon atuh nu raeng dina hate ?

Didieu,

dina samak salancar jurueun tepas

aya roko, haseup jeung calacahna

urut neangan

tiisna janari wancina aisan

Mun enya dunya teh lana,

naha naon atuh nu sing arutek dina uteuk ?


About this entry