Tujuh belas Agustus 8

Aya nu tinggaleun

Lilinggeuran

Matak ingeut teh pedah ngawarangkongna sok ditungtungan hanjakal

Atawa adat nu kakurung ku nyawa?

Ieu nu tinggaleun,

Dangiangna sok ngunguntit malah nuduh

Apan merdeka,

Har………!, Kutan ?



About this entry